Napjainkban egyre nagyobb az igény a külkereskedelmet folytató vállalkozások részéről arra, hogy árujukat a legrövidebb idő alatt, a lehető legjobb áron célba juttassák. Ezen alapvető elvárások mellett természetesen számtalan más igény is felmerül, például a rugalmasság, a megbízható információáramlás, illetve egyéb, csak a vállalkozásra jellemző kívánalmak. Ügyfeleink ezért is fordulnak hozzánk: tisztában vannak azzal, hogy egy, kizárólag fuvarozással foglalkozó, néhány darabos járműből álló flottával rendelkező fuvarozó cég nem feltétlenül tudja kielégíteni elvárásaikat. Nem tudja kielégíteni, mert korlátozott mennyiségben tud fuvart vállalni térben és időben egyaránt, illetve azért sem, mert például egy váratlan meghibásodás, vagy egy előző szállításból adódó csúszás jelentős késedelmet, behozhatatlan hátrányokat jelent.

Egy szállítmányozással foglalkozó cég rendszerint nem rendelkezik saját járművekkel, viszont rendelkezik információval. Információval, amely arra garancia, hogy mindig megtalálja Megbízója számára az ideális megoldást, legyen szó akár egy néhány kilós áruról vagy komplett 24 tonnás rakományról, amit külföldre kell szállítani vagy hazahozni.

A szállítmányozó cégek nagyobbik része általában rengeteg fuvarossal, fuvarozó céggel áll kapcsolatban, nem lehet mindegyikkel személyes tapasztalata, ez sok esetben problémákhoz vezethet. Mi egy olyan szállítmányozó cég vagyunk, amely felismerve a piac diktálta feltételeket, „saját”, jól bevált, tökéletesen megbízható alvállalkozó-gárdával dolgozik.

Ez azért is fontos, mert speciális kérések/igények kielégítéséhez elengedhetetlen valamint az esetleges árukárok, késések, illetve egyéb, előre nem látható problémák megoldásánál kulcsfontosságú lehet. Ellentétben a nem csak az egyszeri, nagy haszonnal kecsegtető szállításokat elvállaló szállítmányozókkal mi átvállaljuk a kereskedők fuvarozással kapcsolatos legtöbb ügyintézését – itt elsősorban a partnerrel való egyeztetésre, adott esetben raktározásra, továbbszállításra gondolunk.
Rendszeresen induló gyűjtőjárataink által kedvező áron gyorsan tudunk kisebb árukat is eljuttatni Európa több pontjába.
Nyelvválasztás